Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Leather cleaner mild

Varenr.Q2MLEATHERMILD
Størrelse
DKK 79,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Leather cleaner mild

Q²M Leather cleaner mild fra Gyeon er en mild, men samtdig effektiv rens til dit læder. Denne læder rens fjerner nemt skidt og snavs, som er kommet på læderet om det er sæderne i bilen eller på rattet. Q²M Leather cleaner i mild er udviklet med en unik formel, i forhold til andre læder rens på markedet denne læder rens fra Gyeon indholder ikke nogen tilsætninger som giver farve eller blødgøre læderet.

Gyeon Q²M Leather cleaner mild er den perfekte læder rens, til vedligehold eller en let rens af en læderkabine eller rattet i bilen. Q²M Leather cleaner mild efterlader en ren og mat overflade på læderet, så dem fremstår som nyt igen og kan bruges på alle former for læder.

Start med at støvsug sæderne rigtig godt så der ikke er noget skidt tilbage, brug derefter Q²M leather cleaner mild sammen med en læder børste evt. Q²M leather brush, og fordel leather cleaneren i cirkulærer bevægelser i en sektion af gangen. Tag derefter en blød mikrofiber klud og tør det overskydende leather cleaner af igen, og læderet er derefter renset og klar til pleje.

Fås i 500 ml, og 1 liters udgave.

Antal 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Leather cleaner her:Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået