Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Gyeon EVO coating

GYEON EVO Coatings 2022

Aldrig har du set keramisk high-end coating været lettere at påføre, og med deres nye og unikke formel kan mange af de nye EVO coatings også påføres udendørs! Gyeon springer ikke på et "hype train" for at skulle følge med de andre på markedet, for at introducere en anden variant. Nej de har udviklet og udviklet, for at gøre deres keramiske coatings endnu bedre end hvad der er set før og sat en ny standard indenfor markedet.

I den nye EVO coating serie, vil du opleve en markant forskel i forhold til andre keramiske coatings på markedet. Gyeon stræber altid efter, at være et skridt foran på teknologien. Du vil opleve:

- Længere holdbarhed på din keramiske coating.
- Coating som er ekstrem kemiresistent, mere holdbar overfor hård kemi og den ikke aftager den hydrofobiske evne.
- langtids performance i beskyttelse, optimal beskyttelse på lakken.
- Ingen lukket garage? Ingen grund til bekymring, bare sørg for at tjekke vejrudsigten og find en dag i stabilt vejr og hvor lakken ikke er i direkte solskin. Alle nye EVO coatings kan påføres udenfor.
- Ingen krav til på førelses metoder længere, om du er vil påføre det i cirkler eller i den tidligere "criss - cross" metode du bestemmer selv.
- Alle EVO coatings kan lægges ved kun 1 lag.

Har du spørgsmål til de nye coatings? Så kontakt os endelig vi sidder klar til at rådgive dig, og finde den rette coating som passer til dit behov.TilbudNyhedUdgået