Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Motorolie

Er motorolie bare motorolie?
Nej der er en stor forskel mellem, en kvalitets motorolie og en billig motorolie.

Vi føre kun kvalitets motorolie i vores sortiment, fra bl.a. Castrol, Elf, Total, Mobil 1, Mannol, Pemco, samt et stort udvalg af original olier fra BMW, Opel, Ford, Volkswagen osv. vi importere selv alt vores olie, hvilket er med til at vi kan tilbyde motorolie til en meget billigere pris end normalt.

Den rette motorolie for din bil?
Når bilen skal have lavet service med olieskift, er det meget vigtigt at du overholder de smøreintervaller for din bil. Samt at motorolien har den rette fabriks godkendelse, samt de rigtige normer. Vi har et rigtig stort udvalg af motorolier, fra Longlife, Fuldsyntetisk, delsyntetisk, eller mineralsk motorolie til veteranbilen.

Udover motorolie fører vi også olie til gearkassen, transmissionsolier, olie til motorcykler, scootere og til både.
Prøv evt. Castrol's smøretabel, for at finde det helt rigtige til dit køretøj her.

Levering
Vi lagerfører selv vores motorolie det betyder vi derfor kan sende din ordre, samme dag som du bestiller med levering til dagen efter. Vi har motorolier i alle typer af viskositet både til Diesel & Benzin motorer, fra - 0w30, 0w40, 5w30, 5w40, 10w30, 10w40, 10w50, 10w60, 15w40, 20w50. 

På udkig efter en bestemt olie? - Skriv til kundeservice!
Vi har mere end 10 års erfaring, med motorolier og kan hjælpe dig med at finde den rette olie. Eller har du en vare som ikke er i vores udvalg, så send os en mail på ordre@billigbilpleje.dk med din forespørgsel og vi vender tilbage indenfor kort tid.
Vi kan ligeledes også hjælpe med både oliefiltre, benzin og dieselfiltre, kabinefiltre, samt luftfiltre.


TilbudNyhedUdgået