Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Danmarks laveste priser
Kvalitet
Fragtfri over 500,-

Motorolie

Motorolie er ikke bare motorolie. Der er enormt forskel på kvalitetsolie og billig motorolie. Vi fører kvalitetsolie fra Castrol, Shell, Elf, Total, Mobil 1, Fuchs, BMW, Opel og Ford, som vi selv importerer og derfor kan vi tilbyde dem til en væsentligt billigere pris end normalt.

Den rigtige olie
Når du skal foretage olieskift, er det ekstremt vigtigt at du overholder smøreintervallerne for din bil, samt at olien har de rette godkendelser og normer. Om du skal bruge Longlife, Longtech, fuldsyntetisk, delsyntetisk eller helt almindelig gammeldags mineralsk motorolie, så har vi stort udvalg til billig pris. Vi fører gearkasseolier, transmissionsolier, mc olier og olie til din båd.
Prøv evt. Castrol's smøretabel, for at finde det helt rigtige til dit køretøj her.

Levering
Olierne lagerfører vi selv og kan derfor normalt sende samme dag som du bestiller. Vi har alt til diesel, benzin, bil, mc og båd - 0w30, 0w40, 5w30, 5w40, 10w30, 10w40, 10w50, 10w60, 15w40, 20w50.

Kundeservice
Er der varer som du ikke kan finde i vores udvalg, skriv en mail til ordre@billigbilpleje.dk med din forespørgsel, og vi vender tilbage indenfor kort tid. Vi kan ligeledes hjælpe med både oliefiltre, benzin og dieselfiltre, kabinefiltre, samt luftfiltre.


TilbudNyhedUdgået