Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Bremsekaliber maling Foliatec

Bremse kalibermaling Foliatec


Træt af gamle rustne, eller grimme kalibere på bilen eller mc? - Her får du muligheden for at gøre lidt ekstra ud af din bil/mc!

Med et hav af forskellige farver har, Foliatec udviklet de bedste kaliber malings produkter på markedet. Foliatec Kaliber maling er ekstrem nem at anvende, og gør din bil/mc til noget helt unikt i dit eget farvevalg på kaliberne.

Kaliber malingen fra Foliatec er 2 komponent, hvilket gør den er ekstrem slidstærk og giver en helt glat overflade. Så er det også nemmere at vedligeholde dine bremse kalibere fremover, og ovenikøbet ser de helt nye ud på bilen igen. Er du til Rød, Blå, Gul, eller måske helt sorte kalibere så har vi din kaliber maling lige her.

Alle Farver er kemiresistente, dvs. de tåler kemikalier, olier, og helt varme temperatuer uden at blive misfarvet igen som mange andre malinger på markedet gør.

Vi har en guide under hver farve, så du kan se hvor nemt det kan gøres at male dine kalibre samt mulighed for at se farve udvalget af bremse kaliber malingen.

TilbudNyhedUdgået