Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-
Sådan returnerer du varer fra en ordre fra Billigbilpleje.dk

Ingen returformular - Ingen penge retur!

Husk : Læs hele teksten inden du sender varer retur - og husk returformular skal i kassen med din returvare.

Skulle du mod forventning ønske at returnere en varer, har vi for at lette arbejdsgangen, lavet en formular som du skal anvende til returnering. Formularen finder du herunder ved at klikke på linket - skulle du ikke have en printer kan du altid lave en seddel med samme oplysninger og vedlægge i pakken.

Når der kommer en returpakke ind til os, som ikke indeholder en udfyldt returformular vil den blive lagt tilside indtil alle andre pakker som indeholder en returformular er behandlet. Det er nemlig ikke nok kun at sende pakken retur, eller ikke afhente den hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal give os utvetydig besked om dette, og udfylde vores returformular ved returnering.

Kontakt evt vores kundeservice hvis du er i tvivl om hvordan du forholder dig ved returnering

Klik her for at downloade formular

Ønsker du en billig returfragt - så kan du med fordel købe den hos os - billig returfragt

Du skal forvente op til 14 dages behandlings tid for returordre - dog typisk max 7 dage. Hvis du mod forventning sender returvarer uden denne seddel bliver varen stående indtil vi modtager en udfyldt formular fra dig.

Bemærk:. Vi har nogle varer som er forseglet - herunder bl.a Pærer, elektronisk m.m. Disse er forseglet fra producenten side, hvilket sikre at varer er ubrugt og virker 100%. Brydes denne forsegling skal vi teste varen på ny og det vil betyde en betydelig reduktion af den pris du får retur for varen. Så derfor - undgå at bryde forseglingen på denne type varer. Har du brudt forseglingen så kontakt os for at få en vurdering af dine returnering inden du sender den.

Mvh

Team Billigbilpleje.dk