Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Motip original autolak

Motip´s anerkendte original lak fåes i 2 versioner: Touch up stift og Spraymaling i 400 ml.

Her finder du hvad du skal bruge til at reparere ridser i lakken eller hvis bilen skal shines op med Motip Autolak. Leder du derimod efter specialtonet autolak, kan du finde det her.

Vejledning
Når man skal reparere en lak skade, eller rids i lakken, er det vigtigt at området er rengjort inden det sker. Brug evt. en lakrens så alt skidt er fjernet. Er skaden dybere skal man anslibe ridsen med sandpapir så overgang udjævnes. Er du nede ved det rå jern er det vigtigt at der grundes med en grundfarve inden der kommes lak på. Alt efter hvilken farve bilen har er det nødvendigt at bruge klarlak overpå selve farven. Det fremgår dog at Motip´s søgeprogram om der skal anvendes klarlak eller ej. Efterpoler altid det samlede område med en voks efter reparation.

Hvordan finder jeg ud af om i kan leverer til min bil?
Motip leverer original lak til mange biler, dog ikke til alle. Hvis du selv ønsker at undersøge det, kan du bruge linket som er til producentens officielle søgeprogram. Du skal blot kende enten bilmærke, farvekoden, årgang eller navn på selve farven.
Gå til søgeprogrammet her

Hvor finder jeg farvekoden på min bil?
På nogle biler kan det være svært at finde farvekoden. Motip har lavet en guide til hvor mulige placeringer af farvekoden er og og hvad du skal lede efter. Klik for at åbne denne guide her.

Farvekode

På billedet kan du se mulige placeringer, hvor farvekoden kan sidde henne på din bil.

Special blandet Autolak på vores professionelle blandeanlæg! Kan du ikke finde den autolak, der passer til din bil eller vil du gerne have autolakken, der passer helt præcis til netop din bil? Så kan du bestille en specialblandet autolak se mere her.


Vores erfarne ekspedienter hjælper selvfølgelig også gerne.


TilbudNyhedUdgået