Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Fragt / Afhentning

Vi sender alle ordrer samme dag som de modtages med levering til næste hverdag.

Mandag - Torsdag: Ordre bestilt inden 16.45 afsendes samme dag.
Fredag: Ordre bestilt inden 15.45 afsendes samme dag.


Vi sender primært vores pakker med GLS, med dag til dag levering. Du har som kunde mulighed for at vælge 5 forskellige fragtformer:

- Erhvervspakke - leveres til din arbejdsplads Kr. 59,-
- Privatpakke med omdeling – leveres hjem til dig. Kr. 69,-
- Privatpakke GLS Pakkeshop  –
afhentning i Pakkeshop Kr. 39,-
- Afhentning i vores butik i Brørup Kr. 0,-
- Levering via fragtmand (+20kg) Kr. 250,-

Bemærk! ordre under 100kr i nogle tilfælde har en højere fragt.

Du har endvidere mulighed for fragtfri levering når du handler for mere end Kr. 599,- Dette gælder kun til GLS Pakkeshops, og pakker/varer under 20kg.

Ved levering af visse bestemte vare, f.eks. nogen store batterier, olietønder osv. som vejer mere end hvad GLS kan levere for os er det kun muligt med levering via. fragtmand da vi skal pakken varen på en palle levering grundet vægten.

Afhentning af Click&Collect skal ske på adressen Nørregade 102, 6650 Brørup.

Du modtager en mail med faktura når vi har din bestilling klar til afhentning, typisk inden for 30 minutter. BEMÆRK! Ordrebekræftelsen er ikke din faktura. Er du i tvivl, kan du altid ringe eller maile til os.

Din ordre kan afhentes inden for lagerets åbningstider, som er:

Mandag - Torsdag: 8 til 17
Fredag: 8 til 16

Weekend og Helligdage:         Lukket


Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk at special varer, såsom fx. bundmåtter ikke kan returneres. Det skyldes at varen er special fremstillet til dig / din bil. Kontakt os på ordre@billigbilpleje.dk og vedlæg dit ordre nr. så hjælper vi dig videre.

Husk ALTID at bruge vores specielle returformular (RMA) ellers vil dine returnering ikke blive behandlet før vi har den

Reklamationsret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder vi evt. returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Vi takker fordi du tog dig tid til at læse lidt om os - velkommen som kunde! - Mvh. BilligBilpleje.dk