Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Øvrige efter mål

I denne gruppe, har vi listet presenningerne efter mål, som svarer til ca. mål udvendigt på trailerkassen.

Presenningerne er altså universelle, selvom de er skræddersyet til bestemte trailermål.

Når du måler din trailers udvendige kassemål, skal dette være stramt og i cm. - vores presenninger er produceret så
de har en hvis margin med 1 - 1,5 cm. overmål så PVC materialet kan tilpasse sig alt efter vejr og vind og de små afvigelser der kan forekomme på trailerne. Derudover kan presenningerne strække sig en smule mere og derfor passe på de fleste trailere der ligger tæt på det stramme kantmål.

Alle presenninger er produceret i dug af lastvognskvalitet, ca. 600 g/m2, hvilket er ca. dobbelt af billigere varianter på markedet. Ligeledes er nedfaldskanten hvor øjerne er fæstnet i, bukket dobbelt, hvilket giver en meget større brudstyrke og sikrer at presenningen holder år efter år. Ligeså er kvaliteten med til at holde det hele formstabilt, selv ved kraftig regn og sne på presenningen.

Vejledning:
Mål din trailer med stramt, udvendigt kassemål og vælg nedenfor den presenning som ligger tættest på. Alternativt kig i vores trailer-specifikke grupper, Variant, Brenderup og Humbaur.

Såfremt du er i tvivl om målene, om en presenning kan passe på eller andet, så tøv endeligt ikke med at ringe 22 525 525 - vi sidder klar med stor erfaring og viden omkring trailere og presenninger!

Alle presenninger leveres std. med 6 mm. hvid elastiksnor, samt 2 metalclips til at slutte snoren af med.TilbudNyhedUdgået