Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Danmarks laveste priser
Kvalitet
Fragtfri over 500,-

Bilbatteri / lader

Alle bilbatterier holder en given periode. Dvs de slides og alt efter udstyr har de varierende levetid. Et fladt bilbatteri opdages som regel for sent. Dog vil man i nogle tilfælde mærke det ved start hvor man kan hører at startmotoren kører langsommer og langsommer med tiden.Vi fører kun de bedste batterier på; markedet. Vores primære mærke er Varta, men kan også; skaffe andre mærker som Bosch, Berga, Danbrit m.fl.

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Et Varta batteri holder strøm længere og de amperer som er væsentlige til at starte bilen forbliver høje i lang tid. Levetiden er normalt op til 2-3 gange i forhold til billigere alternativer. Derfor vil Varta batterier altid være det bedste køb.

Er du i tvivl om hvilket bilbatteri der passer på din bil, kan du se en guide til at finde de rigtige nummer:


SKAL JEG LADE DET NYE BATTERI?
Når du modtager dit batteri er der nok strøm på til at bilen kan starte. Vi anbefaler dog at du lader dit batteri helt op hurtigst muligt, enten via en lang tur i bilen eller en CTEK lader. Vi har listet CTEK laderne i denne gruppe også, men vil du have mere information herom kan du klikke her

KAN MAN SELV SKIFTE BATTERI?
Langt de fleste kan sagtens skifte et bilbatteri selv. Se en vejledning i hvordan du gør her

HVOR HURTIGT KAN I LEVERER?
Vi sender alle batterier fra dag til dag, dvs du kan bestille i dag og have varen i morgen. Derved er du sikker på at bilen hurtigt kan komme ud og kører igen.
Er der en varer som du ikke finder i oversigten så kontakt vores ekspedition, da varen sikkert er på; lager alligevel.


TilbudNyhedUdgået