Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Pakkeløsning

Velkommen til Produktpakke kategorien.

Her kan du se alle vores produktpakker på tværs af de forskellige brands i shoppen.

Her kan du finde vaskekits, opstartskits, polerkit, coating kits mm. - Mangler du et kit? - Så skriv endelig til os, så skal vi nok kigge på det! 

- Er du ny til at håndvaske bil? - Så har vi en pakke til dette. 

- Er du lidt mere end nybegynder og vil gerne have et komplet setup med ALT hvad hjertet begære? - Tjek det kan vi hjælpe med! - Her kommer vores Detailers Package snart! 
Håndplukkede produkter på tværs af vores brands, der hvor vi selv mener at det er det bedste af det bedste! 

- Er du på jagt efter en polerpakke? - Polermaskine, pads, polermiddel, beskyttelse?  Så kan vi også klare det. - Både til opstart, avanceret og komplet.

- Står du og tænker på, at en Carpro taske til bilen, til sommers events, kunne være lækkert at have med? - Så kan vi også klare det! 

Vi opdatere løbende denne gruppe med nye produktpakker, vi mener du som kunde kan have gavn af. - Hold derfor altid øje her, for et godt tilbud! 

Derudover så skal der selvfølgelig også være en fordel at handle en af vores pakker og handle mere. - Derfor er prisen på vores pakker også sat ned i forhold til hvis du skulle handle alle varene separat. - Så får du de bedste produkter, nøje håndplukket af os, og samtidig en besparelse i at vælge hele pakken. 


- Mangler du en pakke eller et forslag til et bestemt kit? 
Så send os en mail på Ordre@billigbilpleje.dk 
TilbudNyhedUdgået