Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Gyeon PPF

Gyeon PPF

Hvad er PPF, og hvad kan PPF bruges til?

Paint Protection Film PPF, er forkortelsen for beskyttelse folie til bilen eller motorcyklen, bedre kendt som stenslagsfolie.

Gyeon PPF er en selvhealende og ekstrem stærk resistent beskyttelsesfolie, som kan monteres på alle lakerede overflader hvor det er muligt at udvide med dedikeret coatings og pleje produkter.

Gyeon PPF folie giver et beskyttende skjold imod kemikalier, stenslag, parkeringsskrammer og nedfald uden nogen synlige skader og sætter en ny standard indenfor PPF folie markedet når det kommer til klarheden i folien og dybden i lakken. PPF folien er nem at montere og arbejde med, og føles ekstrem glat og har en ekstrem hydrofobisk og selvhealende topcoat i det øverste lag i folien.

Der findes forskellige typer af PPF folie, bla. Gyeon PPF Enhance, Gyeon PPF Protect+, Gyeon PPF Matte, osv. alle har sin unikke formel og beskyttelses evne. Vores mest foretrukken PPF stenslagsfolie er klart PPF Enhance.

Samtidig finder du her i kategorien, en masse pleje og vedligeholdelses produkter til din PPF folie som kan være med til at bibeholde levetiden på folien eller frisk din PPF folie op igen.

Ønsker du at blive Gyeon certified installatør af PPF i din bilpleje virksomhed, så kontakt os direkte for mere information.

Har du yderligere spørgsmål til PPF folie, eller brug for råd og vejledning så kontakt endelig vores kundeservice 😊.


TilbudNyhedUdgået