Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Book en Detailer

Book en detailer

Vil du have en unik oplevelse? Vi kan nu løfte sløret for vores nyhed, som vi har gået og arbejdet på!

Bemærk* Som deltager vil du modtage et bilpleje startsæt til en værdi af 499.- kr på dagen, og mulighed for yderligere rabatter i vores butik efterfølgende.

Du har nu mulighed for her hos Billigbilpleje at bestille en detailer, til en eksklusiv bilpleje session så du er klar til at pleje din bil eller motorcykel på bedste måde derhjemme.

Med vores Book en detailer er det med dig i fokus, det betyder at efter du har booket en session med en af vores detailere har du mulighed for et kursus og oplæring i Bilpleje og klargøring efter dit behov.

Ønsker du at få mere viden, eller læring indenfor bilpleje? Korrekt vaskemetode eller måske bare har brug for mere nørdet sparing, indenfor polering eller keramisk coating? Ja valg mulighederne er mange, og det er dine ønsker og behov som er i fokus på Book en detailer.

En session med vores detailere, har en varighed på 1 til 2 timer alt efter dit ønske og hvor meget der skal gennemgås. Du har også mulighed for at invitere en kammerat eller veninde med på din session, efter booking af en detailer vil vi kontakte dig og aftale nærmere omkring forløbet.

Vi glæder os til at se dig!😊

Du kan læse mere omkring hver enkelte detailer, og mulighederne med personen ved at klikke dig ind på en detailer.

Book en detailer kan også ses her:

TilbudNyhedUdgået