Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

Automåtter Luksus

Bundmåtter kan købes i et utal af mere eller mindre gode kvaliteter. Vi har valgt kun at sælge skræddersyede topkvalitet luksus velour måtter i vores shop, hvilket ikke altid er det billigste, men til gengæld et produkt vi 100% kan stå inde for.

Når du køber måtter hos os, garanterer vi
Perfekt pasform, hæleplade i førersiden samt original befæstigelse hvor dette er muligt. Fast pris, uanset biltype. Inden syning af dine måtter kontrollerer vi vha. dit registreringsnummer hvilken bil der er tale om. Du modtager mail for bekræftelse af biltype samt farvevalg inden produktion af dine måtter sættes i gang, som er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.
Forklaring til typerne
Luksus velour måttesæt (4 stk) = Til dig der vil have 4 stk måtter til både for & bag i din personbil. (Ej MPV med 3 sæderækker)
Luksus velour måttesæt (2 stk) = Til dig der vil have 2 stk måtter til foran i din person eller gulpladebil. (Ej biler med enkelt formåtte)
Luksus velour bagagerumsmåtte = Til dig der vil have 1 ny måtte i bagagerummet på din personbil/stationcar (Ej varevogne/gulpladebiler)

Under hvert varenummer kan du vælge farve på selve måtterne samt tilvælge effektbånd hvis du ønsker dette.
Klik på "læs mere" knappen på hvert produkt for at gå videre og vælge farve og evt kantbånd.
Kundeservice
Har du yderligere spørgsmål, send da venligst en mail indeholdende registreringsnummer på din bil, så svarer vi hurtigst muligt.


TilbudNyhedUdgået