Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Metal Polish

Varenr.Q2MMP
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 105,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Metal Polish

Q²M Metal Polish fra Gyeon er det foretrukne poleringsmiddel, når det kommer til polering af metail, aluminium, børstet stål, eller chrome dele!

Gyeon Q²M Metal polish er yderst effektiv til at fjerne oksidering, fra metaller om det er blanke fælg kanter, rørhaler eller chrome listerne på bilen som fx. er blevet misfarvet så tager Q²M metal polish det! Denne metal polish har en rigtig høj slibe effekt, men samtidig genskaber den en utrolig glans i metallet så det skinner som nyt igen!

Når du skal bruge Q²M metal polish, starter vi med at vaske og rense overfladen inden brug. Fx. ved et sæt blanke fælge, eller rørhalerne på udstødningen. Sprøjt lidt Iron X fælgrens på, for at løsne det værste flyverust og skidt fra vejen og vask det ned med sæbevandet fra din vaskespand. Dette kan evt. gøres imens man er ved at vaske i bilen i forvejen, tør efterfølgende overfladen så det er tørt for vand. Q²M Metal polish kan bruges både ved håndpolering, og ved maskin polering fordel en smule af produktet på en mikrofiberklud og arbejde i en sektion af gangen indtil produktet kun lige kan anes. Tør overfladen over med en tør og ren mikrofiberklud når du er færdig, og se resultatet med det samme.

Vi har testet Q²M Metal polish, og det er et produkt som kan fjerne selv det mest fast brændte skidt og virkelig frem skabe glansen i metallet igen!

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Metal Polish her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået