Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Leather set

Varenr.Q2MLEATHERSET
Størrelse
DKK 229,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Leather set

Vælg mellem Mild eller Strong udgave, alt efter hvor dyb rens af læderet der er nødvendigt.

Q²M Leather set fra Gyeon er en komplet pakke, som indholder alt du skal bruge for at rengøre og pleje dit læder. En kombination af Q²M Leather cleaner Q² Leather coat, gør at du her har alt samlet du skulle få brug for både til at rense læderet i bund og beskytte det efterfølgende.

Gyeon Q²M Leather set indholder en helt ny Q²M Leaher brush, Q²M MF aplikator, og en mikrofiberklud til aftørring. Q²M Leaher cleaner er i en skum pumpe som gør det lettere for dig, at fordele produktet på læderet som skal rengøres.Og med Mf apliktoren kan du derefter nemt fordele Q² leather coat, og få beskyttet dine lædersæder igen.

Start med at støvsug sæderne rigtig godt så der ikke er noget skidt tilbage, brug derefter Q²M leather cleaner sammen med læder børsten, og fordel leather cleaneren i cirkulærer bevægelser i en sektion af gangen. Tag derefter en blød mikrofiber klud og tør det overskydende leather cleaner af igen, og læderet er derefter renset og klar til pleje med Q² Leather coat.

Sættet indholder:

- Q²M Leather cleaner
- Q²M Leather brush
- Q²M Mf aplikator
- Q² Leather coat
- Q²M Mikrofiberklud

Antal: 1 sæt.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Leather cleaner set her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået