Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q² LeatherCoat, coating til læder

Varenr.Q2LEATHERCOAT
Størrelse
DKK 55,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q² Leathercoat, coating til læder!

Q² Leathercoat er klart valg nummer 1, når det kommer til beskyttelse eller opfriskning af alt slags læder!

Gyeon Q² Leathercoat er utrolig nem at bruge, for at pleje og beskytte dit læder i bilen. Efter du har renset læderet i bund, skal man altid beskytte det igen for at sikre sig læderet ikke bliver slidt eller misfarvet med tiden. En enkelt beskyttelse med leathercoat giver læderet en beskyttelse i op til 3 måneder, også på de helt varme sommerdage.

Q² Leathercoat giver er et af markeds bedste midler til at beskytte dit læder, det giver en hydrofobisk evne som afviser væske og skidt. Leathercoat beskytter samtidig læderet mod solens UV stråler, som mange gange kan være med til at tørre læderet ud eller i værste tilfælde misfarve læderet så det mister sin oprindelige farve. Med leathercoat opnår dit læder den rette beskyttelse og genskaber farven i læderet.

Når du skal anvende Q² Leathercoat skal læderet være renset før beskyttelsen, evt. rens læderet med Gyeon Leather cleaner. Påfør derefter leathercoat med en blød mikrofiber klud, eller en mikrofiber applikator sprøjt en lille smule af produktet på kluden eller applikatoren og fordel det jævnt på læderet. Lad det derefter sidde at arbejde i omkring 15 minutter, og tør efter med en ny mikrofiberklud for at fjerne det resterende.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Leathercoat her:

Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået