Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M WetCoat, SkylleCoating

Varenr.Q2MWC
Størrelse
DKK 99,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M WetCoat

Gyeon Q²M WetCoat er den hurtigste og letteste måde, at give din bil en lag beskyttelse og en super hydrofobisk evne i stil med en keramisk coating! Q²M Wetcoat fra Gyeon fås i 500ml - 1000ml til 4000ml!

Q²M WetCoat fra Gyeon kommer klar til brug i de flotte sprayflasker, en skylle coating som giver dig en øjeblikkelig hydrofobisk egenskab på lakken som resulterer i at vandet vil perle af på lakken og skidtet har svært ved at sætte sig fast på lakken.

Q²M WetCoat er en spray forsegler som giver beskyttelse øjeblikkeligt og tilføjer en masse glans til lakken, simpelt sprøjt på og skyl af igen! Q²M WetCoat anvendes efter du har vasket bilen og den stadig står med vandet på lakken, start med at sprøjt wetcoat ud på taget af bilen og skyl det af med det samme igen. Herefter tager du et panel af gangen, forskærm, dør, osv. tilsidst skyller du hele bilen over en ekstra gang med rent vand og tørre bilen af. En behandling med Q²M WetCoat holder i op til 12 uger.

Der er ingen tvivl om når du står og bruger WetCoat, er det et fryd for øjet når vandet perler af lakken! Der er ingen tvivl her, vi er vilde med det!!

Et lille ekstra tip herfra, hvis du ønsker at "speede" wetcoat lidt op kan det blandes op i en af vores skumlanser.

Vi anbefaler at du benytter en højtryksrenser til afskylning, eller ved vandslange en hård lige stråle for at aktivere produktet korrekt. Og ikke benytter WetCoat i direkte sollys på varme paneler.

Antal: 1 stk.

Durability: ★★★★

Gloss: ★★★★

Beading: ★★★★

Hardness: ★

Self-cleaning: ★★★★★

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Wetcoat her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået