Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Vinyl Cleaner

Varenr.Q2MVINYLCLEANER
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 129,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Vinyl Cleaner

Q²M Vinyl cleaner fra Gyeon er en effektiv rens til alt slags plastik, om det er indvendig eller udvendigt plastik. Gyeon Q²M Vinyl cleaner fjerner nemt og hurtigt, skidt og snavs fra plastikken uden at efterlade noget af produktet tilbage på plastikken så den er klar til evt. at blive beskyttet med Q²M Preserve vinyl pleje.

Gyeon Q²M Vinyl cleaner har en antistatisk formel, og går ind og renser dit plastik i bund så du får et helt neutralt nyt plastik look som da det var nyt. Denne interiør / plastik rens kan også bruges til daglig overtørring af plastik dele i bilen, hvis man ønsker at vedlige holde sin kabine dagligt så den er frisk og rar at komme ind i.

Ved hverdags brug er det nok, blot at sprøjte Q²M Vinyl cleaner ud på en mikrofiberklud og aftørre plastikken med kluden. Men til de lidt mere beskidte opgaver, og for et proffesionelt resultat hvor dit plastik bliver renset helt i bund. Brug en blød børste og sprøjt Q²M Vinyl cleaner ud på området og arbejd det ind i plastikken og lad det sidde et minuts tid og aftør med en ren mikrofiberklud.

Er du til fabriks nyt look, med et mat finish i din kabine eller dine udvendige plastik dele så er Q²M Vinyl cleaner den helt rette rens at gå med.

Efter en rens med Q²M Vinyl cleaner kan du beskytte alt dit plastik igen, med Gyeon Q²M preserve.

Antal: 1 stk.

Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået