Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Tire Cleaner

Varenr.Q2MTIRECLEANER
Størrelse
DKK 60,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Tire Cleaner

Q²M Tire Cleaner fra Gyeon er udviklet til at kunne rense, selv de mest beskidte dæksider også selv de gamle klassiske hvide dæksider i gummi! Gyeon Q²M Tire Cleaner fås i 500ml til 1000ml!

Tire Cleaner er et spray produkt som er specielt udviklet til rens af dæksider, og andet gummi på bilen. Q²M Tire Cleaner fjerner nemt gammelt dækshine og skidt fra dækket, og får den dybe farve trukket frem igen.

Q²M Tire Cleaner er valget, når det kommer til at du skal have renset dækket i bund inden påførelse af en dressing til dækket som fx. Q² Tire. Ved at opnå det optimale med produktet, rystes flasken inden brug og sprøjtes udover dæksiderne. Lad det sidde at arbejde i et par minutter, og tag en blød børste/pensel eller svamp og sprøjt lidt på den og vask over dækket.

Du er ikke i tvivl om når Q²M Tire Cleaner er i gang med at arbejde, da skummet der kommer ud fra dækket vil være helt brunt/sort af alt det skidt som har samlet sig i porerne i dækket. Skyl herefter dækket af igen med vand, og tør dækket over med en klud efter vasken så du er klar til at påføre dækglans!

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Tire Cleaner her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået