Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Tar, Tjærefjerner

Varenr.Q2MTAR
Størrelse
DKK 129,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Tar - Tjærefjerner

Gyeon Q²M Tar er en effektiv tjærefjerner, som er Ph-Neutral og kan bruges på alle typer lak. Q²M Tar fås i 500ml - 1000ml og 4000ml!

Q²M Tar er den tjærefjerner du skal bruge, hvis du har tjære siddende fast på lakken. Med sin unikke Ph-Neutrale formel gør at den kan anvendes sikkert på lakken, uden at misfarve plastik lister m.m. Bilen kan blive udsat for at få tjære på lakken, fra enten varmt asfalt eller hvis der er blevet lagt nyt asfalt på vejen.

Gyeon Tar fjerner effektivt tjære eller fast groet skidt på lakken fra vejen, udover dette kan du anvende tar selvom din bil er coated da den er Ph-Neutral uden at skade coatingen!

Vask bilen så lakken er ren for andet skidt og snavs, så du kun har det ramte område af tjære tilbage som vi gerne vil have fjernet. Ryst flasken med Q²M Tar og sprøjt produktet ud på panelet som du gerne vil have renset, lad produktet sidde og arbejde i et par minutter. Du vil nærmest med det samme se, hvordan Q²M tar begynder at nedbryde tjæren eller skidtet som sidder på lakken. Skyl herefter tar af lakken igen med rigelig vand, og vask panelet over igen med din handske og sæbe.

Gyeon Q²M Tar kan også anvendes med en claybar, hvis du har tjære som sidder ekstra godt fast hvor du undgår at ridse lakken.

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Tar her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået