Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Smoothie EVO Vaskehandske

Varenr.Q2MSMOOTHIEEVO
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 155,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Smoothie EVO - Mikrofiber vaskehandske

Q²M Smoothie EVO er en ny og forbedret udgave, af den allerede legendariske mikrofiber vaskehandske. Den nye EVO udgave er nu sammensat af 3 forkskellige typer af mikrofibre, og har en GSM mål på 1250, kantløse kanter, Q²M Smoothie EVO glider blødt over lakken og opsamler skidt og snavs på den mest sikre måde. Selve din vaskeproces vil føles mere "blød" og glat, end hvad du har prøvet før.

Gyeon Q²M Smoothie EVO er en helt enestående vaskehandske, og vi tør vove at påstå dette er markedets bedste vaskehandske!

Q²M Smoothie EVO er en ekstrem blød mikrofiber vaskehandske, som er udviklet til at absorbere skidt fra lakken i handsken så du ikke får det trukket med rundt under din vask. Vaskehandsken er produceret i høj kvalitet med bløde mikrofibre, fingre delt rum i handsken så du har bedre kontrol når du er ved at vaske og ikke risikere at tabe den på jorden.

Med sine bløde og lange mikrofibre har du altså her en vaskehandske som glider let over lakken når du vasker, ikke nok med dette kan Smoothie fra Gyeon indeholde en utrolig mængde vand i handsken. Dette er en klar fordel som man nogle gange ser under vasken, at panelet er tørret lidt ud så kan du her blot klemme hånden sammen i handsken og vandet løber ud af handsken.

Q²M Smoothie fra Gyeon er ikke bare en vaskehandske! - Det er klart vores foretrukne handske her hos os!

Antal: 1 stk.

Smoothie kan nemt bruges sammen med både Gyeon Bathe og Gyeon Bathe + og vores vaskespand med Grit Guard.

Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået