Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Silk dryer håndklæde

Varenr.Q2MSILKDRYER
Størrelse
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 159,00
v/  2
  stk. 
DKK 149,00 
/stk.
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Silk dryer EVO - håndklæde til aftørring efter vask.

Den nye Q²M Silk dryer EVO er forbedret, og mere vand absorberende end nogen sinde set før! Twist-loop fibre, bløde syntetiske mikrofibre, giver en enorm suge evne og et stribe fri finish! Det nye EVO håndklæde absorbere 50% bedre end det tidligere silk dryer håndklæde, og har fået et højere GSM mål for endnu mere bløde fibre.

Q²M Silk dryer EVO fra Gyeon er vores mest solgte håndklæde, når det kommer til aftørring af bilen eller motorcyklen. Og det er der en helt bestemt grund til!

Gyeon Q²M Silk dryer EVO er fremstillet, i den højeste kvalitet af mikrofibre og er ekstrem holdbar i forhold til mange andre håndklæder på markedet. Gyeon var de første til at udvikle denne form for mikrofibre til aftørring efter din vask, de unikke fibre i Q²M Silk dryer EVO gør at den absorbere en utrolig mængde vand så du undgår at trække streger efter du aftørre.

En af de vigtige ting at nævne ved dette aftørrings håndklæde, er at det er utrolig blødt som sikre at du undgår at lave "love marks" de så kaldte vaske ridser ved aftørringen selv på de blødeste lak typer. Q²M Silk dryer virker lige godt om din lak er coated eller ikke coated.

Tip! Ved vask eller vedligehold af silk dryer maskin vask håndklædet ved maks 30 grader, og hæng det til tørre. Ikke benyt tørretumbler, eller skyllemiddel brug evt. Q²M Towel wash i stedet.

Bemærk:
50x55 cm leveres ikke som EVO udgave endnu.
70x90 cm leveres som det helt nye EVO håndklæde.

Antal: 1 stk.
Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået