Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Preserve, Interiør pleje

Varenr.Q2MPRESERVE
 Ikke på lager
DKK 69,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Preserve

Q²M Preserve fra Gyeon er dit bedste pleje produkt, når det kommer til plastik dele både interiør og eksteriør på bilen eller mc!

Gyeon Q²M Preserve er en simpel og hurtig måde, at få frisket dit plastik/trim op igen i et mat finish i rigtig lang tid. Q²M Preserve giver dit plastik/interiør et fabriks finish i flot mat finish, som nyt plastik samtidig med den beskytter mod UV stråler fra solen så plastikken ikke falmer med tiden.

Et mat finish er enhver detailers ønske, så man undgår det helt blanke og fedtede look på plastikken. Q²M Preserve kan bruges på alle typer plastik, om det er indvendig i kabinen eller udvendig på bilen på plastik lister eller i motorrummet. Q²M Preserve giver dig et meget neutral frisk look på plastikken, og ligger et meget tyndt beskyttende lag som ikke føles fedtet efterfølgende.

Når du skal bruge Q²M Preserve, anbefaler vi at du har rengjort plastikken inden du behandler det med Q²M Preserve. Her kan du eventuelt bruge Q²M vinyel cleaner eller Q²M interiør detailer, når du har renset plastikken og er klar til at påføre Q²M Preserve sprøjter du en lille smule af produktet ud på en mikrofiberlud eller en påførings applikator og gnider det ind i plastikken.

Antal: 1 stk. ( 250 ml )

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Preserve her:

Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået