Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Leather cleaner strong

Varenr.Q2MLEATHERSTRONG
Størrelse
DKK 105,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Leather cleaner strong

Q²M Leather cleaner strong fra Gyeon er en stærk, og effektiv rens til dit læder. Denne læder rens fjerner selv det værste skidt og snavs, som er kommet på læderet om det er sæderne i bilen eller på rattet. Q²M Leather cleaner i strong er udviklet med en unik formel, i forhold til andre læder rens på markedet denne læder rens fra Gyeon indholder ikke nogen tilsætninger som giver farve eller blødgøre læderet.

Gyeon Q²M Leather cleaner strong er den perfekte læder rens, til hvis du virkelig skal have renset en læderkabine eller rattet i bilen helt i bund og genskabt fabriks looket af læderet. Q²M Leather cleaner strong efterlader en ren og mat overflade på læderet, så dem fremstår som nyt igen og kan bruges på alle former for læder.

Start med at støvsug sæderne rigtig godt så der ikke er noget skidt tilbage, brug derefter Q²M leather cleaner strong sammen med en læder børste evt. Q²M leather brush, og fordel leather cleaneren i cirkulærer bevægelser i en sektion af gangen. Tag derefter en blød mikrofiber klud og tør det overskydende leather cleaner af igen, og læderet er derefter renset og klar til pleje. Efter brug af Q²M leather cleaner strong skal du beskytte læderet, og her kan du bruge Gyeon Q² Leahter coat for at beskytte læderet igen.

Fås i 500 ml, og 1 liters udgave.

Antal 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Leather cleaner her:Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået