Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Iron wheel cleaner

Varenr.Q2MIRONWHEELCLEANER
Størrelse
DKK 88,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Iron wheel cleaner

NY Effektiv dedikeret fælgrens fra Gyeon som fjerner alt skidt, snavs og bremsestøv fra fælgene i en Ph-Neutral formel! Q²M Iron wheel cleaner, fås i 500ml - 1 liter eller 4 liters emballage!

Få det bedste resultat ud af din rens af fælgene under vaksen, Q²M Iron wheel cleaner er en fælgrens som er i en gel formel så den klæber sig bedre til dine fælge og sidder derved og arbejder i længere tid. Med sin unikke formel udskiller iron wheel cleaner sig fra de tidligere iron remover fælgrens, denne nye formel løsner ikke kun bremsestøvet men fjerner samtidig alt det skidt og støv som er blevet samlet op fra vejen.

Q²M Iron wheel cleaner er yderst effektiv, men er samtidig Ph-Neutral så den er sikker at bruge på alle slags fælge også på coated fælge uden at skade coatingen.

Rengør altid kun fælge, når de er kolde eller afkølet for varme. Start med at sprøjt Q²M Iron wheel cleaner på fælget og kom godt ind bagved i tønden på fælget. Lad iron wheel cleaner arbejde i et par minutter, du er ikke i tvivl med denne formel vil fælget blive helt lilla nærmest. Hvis der stadig sidder lidt skidt eller "trafik film" tilbage på fælgene, kan Q²M Iron wheel cleaner bruges med din favorit børste eller fælg vaskehandske for at få løsnet det sidste skidt.

Antal: 1 stk.


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået