Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Iron, Flyverust fjerner

Varenr.Q2MIRON
Størrelse
DKK 99,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Iron

Gyeon Q²M Iron er en effektiv fælgrens, som samtidig kan kombineres som en flyverust fjerner på lakken. Q²M Iron fås i 500ml - 1000ml og 4000ml!

Q²M Iron fra Gyeon er en af de mest effektive og kendte fælgrens på markedet, Q²M Iron fjerner hurtigt og effektivt bremsestøv, flyverust og skidt! Iron fra Gyeon er specielt udviklet til både professionelle detailere, og enthusiaster når det kommer til vask eller klargøring af bilen. Q²M Iron er Ph-Neutral så den vil ikke gøre skade på lakken, eller dine fælge.

Q²M Iron er ikke kun en rigtig god fælgrens, men kan også anvendes som en flyverust fjerner til lakken på bilen og tro os når vi siger den er yderst effekt, så er den yderst effektiv! Dekonterminering af lakken, er samtdig et step inden du evt. skal til polere lakken, som ikke må overskrides det gør selve poleringen meget lettere for dig.

Start med at spule dine fælge med vand, sprøjt derefter Q²M Iron på fælgene og lad produktet sidde og arbejde i et par minutter så det kan nedbryde jern partiklerne og skidtet, skyl herefter fælgene af med vand igen og dine fælge er rene igen! Nogle fælge kan være ekstra hårdt udsat for fastbrændt bremsestøv, her anbefaler vi at du sprøjter Q²M Iron på fælgene og bruger en blød pensel til at rense dem helt i bund med.

Et lille tip! Gyeon Q²M Iron kan også anvendes med en claybar til virkelig hårdt udsatte områder af flyverust på lakken!

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Iron her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået