Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q² Wax

Varenr.Q2WAX
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 320,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q² Wax

Q² Wax fra Gyeon en traditionel voks som møder sofistikeret teknologi, i bilpleje industrien!

Gyeon har taget deres bedste viden og ekspertise, fra deres coating teknologi og fremstillet den nye innovative Q² Wax. Q² Wax er en voks som er opbygget på en fluorine formel, dette gør at du her har en voks som giver en rigtig god beskyttelse til lakken, en utrolig hydrofobisk overflade, og en fantastisk glans i lakken.

Q² Wax er en rigtig god lakforsegler til lakken, som kan bruges af enthusiaster eller professionelle detailere og kan samtidig bruges som en "top up" behandling til din Gyeon coating. Denne voks fra Gyeon vil altså fremhæve maksimal glans i din lak igen.

Når du skal have påført Q² Wax er din forberedelse til påføring af voksen, en vigtig faktor ligesom hvis du skal påføre en coating. Vask bilen og sørg for at lakken er fri for, flyverust, tjære mm. påfør efterfølgende Q² Wax i et tyndt lag når lakken er helt tør. Lad Q² Wax sidde og arbejde omkring 30 minutter, og tør voksen af igen med en blød mikrofiberklud. Vi anbefaler at du bruger en Q²M Polish wipe, en tætvævet og blød mikrofiberklud.

I sættet medfølger der en applikator til påføring af voksen, Q² Wax, og en mikrofiberklud.

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Wax her


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået