Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q² Tire

Varenr.Q2TIRE
 Ikke på lager
DKK 135,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q² Tire - Coating til dækkene!

Q² Tire er er verdens første, og eneste coating til dækket som er baseret på SiO₂.
Q² Tire fås i 400ml!

Med Gyeon Q² Tire har du en caoting til dækket som aldrig er set før, Tire garantere dig ikke kun en lang holdbarhed i forhold til mange af de andre dækshine´s som du finder på markedet. Men en mat finish som samtidig giver en hydrofobisk egenskab overfor vand, dette får dine dæk sider til at se helt nye ud!

Q² Tire er ekstrem koncentreret, og du bruger derfor ikke særlig meget pr. gang, der bliver brugt omkring 10ml. pr. sæt af dæk som bliver behandlet. Derfor rækker flasken til utrolig lang tids brug. 
Q² Tire kræver dog lidt forarbejde, dækket skal være rent inden påførelse. Dette kan kombineres med Q²M Tire Cleaner fra Gyeon. Herved sikre du dig, en ren gummioverfalde, der tager langt bedre imod beskyttelsen fra Gyeon! 

Når dækket efterfølgende er tørt, påfør da en lille smule af Q2 Tire enten med en dækapplikator eller en svamp og lad det sidde og tørre! 
Et lille tip for at få ekstra lang holdbarhed, varm dæksiderne forsigtigt op med en varme pistol dette får porerne i dækket til at åbne sig så Tire virkelig kan trække ind og derved holde endnu længere! - Holdbarhed helt op til 3 måneder! 

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Tire her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået