Gratis levering/Gratis retur

Søg

First Foamer ECO Skumlanse , 1 stk.

Varenr.8.001.01
Størrelse
DKK 169,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

First Foamer ECO Skumlanse , 1 stk.
(Vælg kobling/variant)

Vi har ledt længe efter en ordentligt kvalitets skumlanse, til en fornuftig pris, til hobby bilplejeren derhjemme. Vi har fundet den overtrufne vinder her, hvor du får en god skumlanse til pengene.

ECO Skumlansen er udført i miljø rigtigt plastik, der gør den bæredygtig og rigtig skarp til prisen i forhold til visse andre på markedet. Skumlansen er både udført i miljø rigtigt plastik i beholderen, og selve sprayhovedet så du skal ikke være nervøs for at du vil modtage en lanse i dårlig kvalitet.

Denne skumlanse er til dig som gerne vil have en god skumlanse, uden at det skal blive alt for dyrt og den kun skal bruges til ugentlige vask eller i weekenden med vennerne.

Skumlansen virker på nøjagtig samme måde, som vores andre skumlanser. Du juster blandingsforholdet i toppen, på justeringsstudsen ( Gul skrue ) til at ramme den rette fordeling af vand og sæbe fra beholderen. Skumlansen er med 1,1 dyse og 1 liters beholder og kan holde op til 160 bar. Dette dækker altså langt de fleste hobby højtryksrensere, heriblandt typisk Nilfisk C,E,D, og P højtryksrensere samt Kärcher K-serien.

Ved bestilling af skumlansen, vælges der hvilken kobling/variant skumlansen skal passe til.

Antal: 1 stk.

Her tester vi First Foamer ECO Skumlansen:


Billigbilpleje.dk

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået