Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Danmarks laveste priser
Kvalitet
Fragtfri over 500,-
GUIDE – du skal foretage et valg !Du skal være opmærksom inden du bestiller, om den årgang/model der er angivet i teksten ovenover viskerbladene passer overens med din bil?Tallene der er skrevet i teksten ovenover viskerbladene, definerer måned og år hvor bilen er produceret, skrevet som eks. 12/02, hvilket svarer til december 2002.Hvis der eks. står ”Op til 3/09”, betyder det at alle biler op til februar måned i 2009 skal bruge dette viskerblad. Et andet eksempel, hvis der står "alle modeller fra 4/09!", betyder det alle biler, som er produceret i april måned i 2009 og frem skal bruge dette viskerblad. En sætning ser typisk sådan her ud: 
VISKERBLADE NR HER - Alle modeller op til -> XX/XX 
eller 
VISKERBLADE NR HER- Alle modeller fra XX/XX →

Der kan ligeledes være forskel på montagetypen indenfor samme årgang. Hvis dette er tilfældet, vil teksten tydeligt angive, at der skal foretages et valg. Dette kan nemt afklares ved at klikke på "krogmontage" (Vejl ?), der følger så en forklaring.

Det kan også forekomme, at nogen viskerblade kun passer på en bestemt type viskerblad - fx. kan der være angivet "kun til 3 dørs" eller "tjek længde".

Hvis du stadigt er i tvivl om korrekt valg af viskerblade, kontakt os gerne på Tlf. 22 525 525 eller på email ordre@billigbilpleje.dk, så hjælper vores serviceteam dig videre.