Gratis levering/Gratis retur

Søg

Mannol Silicone Spray 400ml, 1 stk

Varenr.MN9863
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 35,00
v/  6
  stk. 
DKK 30,00 
/stk.
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Silikonespray er et universalt beskyttende vand-resistent, isolerende og antifriktionsmiddel baseret på organosiliciumforbindelser. 
Den er blandt andet beregnet til effektiv smøring af gnidningsoverflader lavet af forskellige materialer (f.eks. metal og plast) for at eliminere blokering, knirken og revner, der opstår under køretøjets drift.
Det anbefales til brug, hvor brugen af ​​smøremidler indeholdende olieprodukter og fedtstoffer er uønsket. Egenskaber: - Danner et solidt transparent polymerlag af silikonemolekyler på den behandlede overflade - Kan bruges både inde og ude i bilen, på overflader af plast, gummi, metal, træ mv. - Beskytter overflader og genopretter deres glans, beskytter mod UV-eksponering; - Genopretter elasticiteten af ​​gummi- og plastdele og beskytter dem mod udtørring og revner; - Indeholder ikke mineralske olier og fedtstoffer. - Anbefalet til smøring af ruller og føringer af sikkerhedsseler og luger, til beskyttelse mod frysning af gummitætninger af døre, hætter, bagagerumslåg mv.
- Beskytter mod ældning og skørhed af kofangere, kølergitre, spoilere, lister, vinylbetræk osv.
- Beskytter mod fugt og vand elektrisk udstyr og kontakter.

Mannol

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået