Gratis levering/Gratis retur

Søg

Gyeon Q²M Bathe Essence, shampoo

Varenr.Q2MBATHEESSENCE
Størrelse
DKK 110,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 699,-

Beskrivelse

Gyeon Q²M Bathe Essence

Gyeon Q²M Bathe Essence er det ultimative valg af sæbe, når det kommer til coated biler den fås i 400ml til 1000ml men rækker til rigtig mange vaske!

Q²M Bathe Essence er så koncentreret at en 400ml flaske, rækker op til 80 vaske af bilen! Essence har nemlig et blandingsforhold med 1:2000, så du kan her nøjes med at bruge 5 til 8 ml sæbe pr. vask af din bil. Q²M Bathe Essence er Ph-Neutral og vil ikke nedbryde coating eller din lakforsegling på lakken.

Med sin neutrale men samtidig effektive rense formel, vil Bathe Essence rense lakken og din coating på samme tid! Dette genskaber den hydrofobiske evne fra coatingen, og sæben kan benyttes på alle typer coating.

Lak fejl kan opstå ved at vaske bilen forkert, en blød microfiber vaskehandske og en grit guard vaskespand og måske en effektiv højtryksrenser med forvask i en skumlanse. Er med til at sikre dig at du nedsætte chancen for vaskeridser væsentligt! Hvilken sæbe vi vasker med er også yderst vigtig jo mere blød (Suds) sæben er og jo mere den skummer, gør at vores vaskehandske vil glide over lakken på en helt anden måde og nedsætter chancen for ridser ved vasken.

Ph Level: 6

Antal: 1 stk.

Hør Yves som er Gyeon´s internationale ambassadør, og en af verdens mest anerkendte detailere fortælle omkring Bathe Essence her:


Gyeon

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået