Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 599,-

CarPro

CarPro producerer og udvikler selv alle deres produkter, på deres egen fabrik i Sydkorea, hvor de har specialister til at sidde og udvikle avanceret bilpleje produkter baseret på den kendte nanoteknlogi. 

CarPro´s produkter har gjort bilpleje så nemt som en leg, når man begynder at bruge deres produkter kan man ikke skifte væk fra dem igen, det gør rengøring af bilen til en leg, både for private og erhvervs folk.

CarPro er grundlagt i 2009 og har lige siden introduktionen været en af de mest innovative bilpleje brands i verden. Deres egen udviklingsafdeling søger hele tiden optimering og nyudvikling af bilpleje processen

CarPro startede med intro af produktet AQuartz - et Silica baseret coating- som har sat standarden indenfor coating. Siden har flere og flere produkter fundet vej til stort set hele verden. CarPro er på flere områder trendsætter indenfor bilpleje.
CarPro ledes af Avi Moredi som selv er en top professionel "bilpleje nørd" - hans egen nysgerrig tilgang til bilpleje har sikret CarPro en unik markeds position


TilbudNyhedUdgået