Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Danmarks laveste priser
Kvalitet
Fragtfri over 500,-

Tagbokse

Mont Blanc tagboks er produceret i Sverige. Kvalitet og holdbarhed er i top. Boksen er kendetegnet ved høj kvalitet, praktisk udforming, høj brugervenlighed og attraktiv pris.

Produktlinje "Vista"
"Basic" tagbox fra Mont Blanc. Boksen fåes i 3 størrelser. Vista boksen er til dig som bruger boksen 3-4 gange om året og som ikke har de store krav til design og udformning, men ligger vægt på god plads til en attraktiv pris. Kvalitet og holdbarhed er i top målt mod tilsvarende tagbokse. Se evt. yderligere info under de enkelte produkter.
Produktlinje "Performance"
"High-end" boksen fra Montblanc. Boksen findes i 4 størrelser og 2 farvevarianter. Boksen har flere smarte features som gør ind- og udlæsning nem. Boksen er aerodynamisk hvilket gør den mere økonomisk og støjsvag at køre med. De 2 største modeller har Easy-Mount som gøre montering super let. Se evt. yderligere info under de enkelte produkter.
Hvor stor en tagboks skal jeg vælge?
Den nemmeste måde at vælge størrelse på er ved at måle de ting du normalt tager med på ferie. Mål f.eks. din barnevogn, ski, store kufferter m.m og sammenlign målene med de forskellige bokse, under de enkelte produkter. Det sikrer at boksen lige nøjagtigt passer til dit behov og ikke mere!
Obs
Der er 5 års garanti på alle Mont Blanc tagbokse og vi sender fragt frit til dig!


    TilbudNyhedUdgået