Gratis levering/Gratis retur

Søg

Hurtig levering
Prisgaranti og Danmarks laveste pris
Mærkevare til spotpris
Fragtfri over 500,-

Bell Add Servicerens & Additiver

Bell add er intet mindre end en god dansk sensation. Siden 1989 har firmaet udviklet højt specialiserede rensevæsker og rensemetoder til indvendig rensning og vedligeholdelse af benzin- og dieselmotorer. Deres produkter anvendes i dag på rigtig mange værksteder som problem knuser på mange områder. Før at gøre det nemmere for dig at finde de rigtige produkter har vi delt vores katalog op i nogle hovedområder som du ser herunder.

Servicerens
Produkter som i høj grad anvendes på autoværksteder i Danmark. I takt med at indsprøjningen / indsugningen bliver mere og mere følsom på de moderne biler, er det vigtigt at disse holdens rene for at undgå udnødigt forbrug og slid. Vi har lavet et "løsningsskema" til servicerens produkterne. Her finder du kendte problemer og hvilke produkter der anbefales ved det enkelte problem. Klik for at gå til guiden her

Additiver
Her finder du de klassiske additver som tilsættes brændstoffet for at rense og smøre. Bell add har været førende indenfor dette område i mange år og leverer nogle absolut topprodukter.


TilbudNyhedUdgået