Gratis levering/Gratis retur

Søg

Swissvax Paint Rubber Yellow, 1 stk

Varenr.1022924
DKK 225,00
 På lager - lev. 1 hverdag
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 500,-

Beskrivelse

Swissvax Paint Rubber Gul - Claybar

Med Swissvax Paint Rubber afrenser du din lak for nedfald, lakrester fra oversprøjt fra reparationer og får en helt glat overflade at arbejde videre med inden poleringen.

Efter brug af Paint Rubber anbefales Swissvax Cleaner Fluid inden påførelse af voks til sidst, grundig forberedelse - giver det bedste slutresultat med voksen

Frem for at fjerne skidt med et polermiddel, så løfter Paint Rubberen skånsomt skidtet fra lakken og efterlader en helt glat overflade.

Quick Finish sprayen også kaldet en detailer, sprøjtes først på lakken og fungerer som glidemiddel for Paint Rubberen som med let tryk køres frem og tilbage på lakken.

Paint Rubberen varmes let i hånden inden brug så den bliver blød at arbejde med, Paint Rubberen er perfekt til at komme ind i alle kroge og afrense på kurvede overflader, da den nemt formes efter underlaget. Opbevares i dåsen når den ikke bruges så den ikke tørrer ud. Paint Rubberen kasseres når den ikke kan modelleres rundt til en ren side længere, men denne Paint rubber er tilstrækkelig til 4-6 komplette behandlinger naturligvis afhængig af lakkens beskaffenhed

Findes også som komplet kit, hvor du får Quick Finishen med samt en praktisk opbevaringstaske


Paint Rubber ( clay ) ca. 120 gram

Swisswax
SwissWax

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået