Gratis levering/Gratis retur

Søg

SONAX Låsepleje, 50 ml

Varenr.331541510
 På lager - lev. 1 hverdag
DKK 29,00
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 500,-

Beskrivelse

Nogle få dråber... er nok!
Når temperaturen skifter fra plus til minus køres der tonsvis af vejsalt ud og så bliver bilen mere snavset end på nogen anden årstid. Det øger behovet for bilvask, som medfører, at bl.a. at bilens låse let bliver fugtige og risikerer at fryse fast.

Har man først prøvet at stå med en frossen dørlås en kold morgen, hvor tiden er knap, ved man at det kan betale sig at ofre et par minutter på at undgå denne situation. Dørlåse og specielt bagklaplåsen er hårdt udsat for korrosion. Regnvand, sprinklervæske, vejsalt og vaskevand trænger ind i låsecyllinderens fine mekanik. Og når der så pludseligt sætter ind med nattefrost - ja så står man der !

Denne situation kan let forebygges. Faktisk er det kun en øjeblikssag. SONAX LåsePleje renser, smører og forebygger korrosion. Det er også tilsat fugtfortrængdende additiver, som modvirker fugtdannelse og dermed begrænser risikoen for tilfrysning.

Den lille plastflaske indeholder 50 ml. væske - det er tilstrækkeligt til mange behandlinger. Flasken har en lille rør, som gør det let at smøre låsen. Tryk et par dråber væske ind i låsen sæt nøglen i og drej den et par gange, så presses væsken ind i låsemekanismen - det er alt !

Nogle få behandlinger - specielt umiddelbart efter bilvask forebygger den irriterende oplevelse. LåsePleje er også velegnet til hængelåse, cykellåse - ja selv postkasselåsen er tit et taknemmeligt offer.


BRUGSANVISNING:
Sprøjt nogle få dråber ind i låsen - flaskens spids letter opgaven. Sæt nøglen forsigtigt i og drej nøglen et par gange. Behandling efter bilvask fortrænger fugt og vand.


Emballage: Plastflaske


Sonax

Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået