Gratis levering/Gratis retur

Søg

Cyber Clean Instrumentbordsrenser, 145g

Varenr.46200
DKK 69,00
 På lager - lev. 1 hverdag
  • Hurtig levering
  • Danmarks laveste priser
  • Kvalitet
  • Fragtfri over 500,-

Beskrivelse

Cyber Clean bilpleje

The High-Tec cleaning compound

Rengører og udryder bakterier i huller, revner og på ujævne overflader, hvor konventionelle rengøringsredskaber ikke slår til.

Perfekt til bilen og hjemmet, rigtig god til fjernelse af bakterier fra rattet i bilen, fjernbetjeningen til fjernsynet og ikke mindst dit tastatur

Cyber Clean produkter
Kender du det at skulle rengøre luftdyser og andre svært tilgængelige områder på bilens indstrumentering ? 

Et genialt produkt, som gør, at du ikke længere skal sidde med vatpinde eller andre tidskrævende metoder og så alligevel kun opnå et nogenlunde resultat.

Cyber Clean, som er en patenteret opfindelse, er både sjovere, nemmere, hurtigere og ikke mindst mere effektivt til netop den opgave. En helt fedtfri og blød ”gummimasse” former sig fuldstændigt efter den overflade den trykkes mod. Det vil sige at den trænger ind i alle de svært tilgængelige kroge og sprækker. På få sekunder opnår du med Cyber Clean, et flot rengjort område, som hverken er fedtet eller på anden måde påvirket negativt i nogen retning.

Kan anvendes direkte på f.eks din autoradio, klimakontrol, kontakter og andre områder som ellers kan være svære at rengøre uden at risikere at skade dem.

Cyber Clean kan bruges mange gange. Når produktet mister sin effekt, så køber man et nyt. Præcis det samme som når f.eks din autoshampoo er tom.

Leveres i praktisk opbevaringsdåse med 145 gram

Se Cyber Clean demonstrationsfilm (klik her)


Datablad(e)

relaterede produkter

    TilbudUdgåetUdgået